Sastāvdaļas
- ribiņas
- tauki cepšanai
- sīpoli
- ķiploki
- buljons
- saldais krējums
- garšvielas
- milti
- cepti kartupeļi
- kāršu pupiņas
- bumbieri
- zilais siers
Pagatavošana
- Sagriežam ribiņas gabaliņos.
- Apcepam no visām pusēm.
- Katlā apcepam sīpolus un ķiplokus, liekam virsū apceptās ribiņas.
- Uzlejam nedaudz buljona, sautējam 30 minūtes.
- Pielejam saldo krējumu un garšvielas.
- Sautējam vēl 10 minūtes.
- Iebiezinām ar miltiem, vai cieti.
- Pasniedz ar krāsnī ceptiem kartupeļiem, apceptām kāršu pupiņām un salātiem ar bumbieri un zilo sieru.
Recepti piedāvā: Iveta Rutkovska
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!