Smilšu cepumu torte ar šokolādi

Smilšu cepumu torte ar šokolādi Foto: Smilšu cepumu torte ar šokolādi

Sastāvdaļas

  • 1/2-1 glāze cukura
  • 500 ml skābā krējuma
  • 500 g smilšu mīklas cepumu
  • 1 paciņa skābā krējuma biezinātāja
  • 2-3 banāni
  • vanilīns
  • rīvēta šokolāde vai putukrējums

Pagatavošana

  1. Skābo krējumu sakuļ ar cukuru, biezinātāju un vanilīnu - krēms gatavs!
  2. Ņem četrstūrainu dziļu trauku, ieklāj pārtikas plēvi, lej krēmu - 1-1,5 cm līmenī.
  3. Liek cepumu kārtu, pilnībā pārklājot krēmu.
  4. Atkal uzlej krēmu, kā norādīts iepriekš, tāpat, kā cepumus, izkārto šķēlītēs sagrieztus banānus.
  5. Atkal uzlej krēmu, liek otro kārtu cepumu.
  6. Atkal uzlej krēmu, izkārto otro kārtu banānu, atkal uzlej krēmu.
  7. Liek trauku ledusskapī uz 2 stundām.
  8. Kad torte ir sastingusi, to izņem no trauka, ar pārtikas plēves palīdzību, liek uz pasniegšanas trauka.
  9. Rotā ar rīvētu šokolādi vai putukrējumu.
  10. Variācija - krēmam var pievienot kakao pulveri.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes