Sastāvdaļas
- 1/2-1 glāze cukura
- 500 ml skābā krējuma
- 500 g smilšu mīklas cepumu
- 1 paciņa skābā krējuma biezinātāja
- 2-3 banāni
- vanilīns
- rīvēta šokolāde vai putukrējums
Pagatavošana
- Skābo krējumu sakuļ ar cukuru, biezinātāju un vanilīnu - krēms gatavs!
- Ņem četrstūrainu dziļu trauku, ieklāj pārtikas plēvi, lej krēmu - 1-1,5 cm līmenī.
- Liek cepumu kārtu, pilnībā pārklājot krēmu.
- Atkal uzlej krēmu, kā norādīts iepriekš, tāpat, kā cepumus, izkārto šķēlītēs sagrieztus banānus.
- Atkal uzlej krēmu, liek otro kārtu cepumu.
- Atkal uzlej krēmu, izkārto otro kārtu banānu, atkal uzlej krēmu.
- Liek trauku ledusskapī uz 2 stundām.
- Kad torte ir sastingusi, to izņem no trauka, ar pārtikas plēves palīdzību, liek uz pasniegšanas trauka.
- Rotā ar rīvētu šokolādi vai putukrējumu.
- Variācija - krēmam var pievienot kakao pulveri.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!