Sastāvdaļas
- 200 g smilšu mīklas cepumu
- 200 g vājpiena biezpiena
- 100 g skābā krējuma
- 50 g cukura
- 1 tējkarote kafijas
- vaniļas cukurs
- kakao pulveris
Pagatavošana
- Virtuves kombainā sajauc biezpienu, skābo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru viendabīgā masā.
- Atsevišķi pagatavo kafiju, atdzesē to istabas temperatūrā.
- Smilšu cepumus izmērcē kafijā un klāj sevis izvēlētā kūkas formā pamata slāni.
- Tad pārklāj to ar krēmu, izkārto izmērcētus cepumus. Darbības atkārto līdz visas sastāvdaļas izliktas.
- Dekorē ar kakao pulveri un ievieto ledusskapī uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!