Smilšu cepumu – biezpiena tiramisu

Smilšu cepumu – biezpiena tiramisu Foto: Smilšu cepumu – biezpiena tiramisu

Sastāvdaļas

  • 200 g smilšu mīklas cepumu
  • 200 g vājpiena biezpiena
  • 100 g skābā krējuma
  • 50 g cukura
  • 1 tējkarote kafijas
  • vaniļas cukurs
  • kakao pulveris

Pagatavošana

  1. Virtuves kombainā sajauc biezpienu, skābo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru viendabīgā masā.
  2. Atsevišķi pagatavo kafiju, atdzesē to istabas temperatūrā.
  3. Smilšu cepumus izmērcē kafijā un klāj sevis izvēlētā kūkas formā pamata slāni.
  4. Tad pārklāj to ar krēmu, izkārto izmērcētus cepumus. Darbības atkārto līdz visas sastāvdaļas izliktas.
  5. Dekorē ar kakao pulveri un ievieto ledusskapī uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes