Smaržīgie un samtainie medus cepumi

Smaržīgie un samtainie medus cepumi Foto: Smaržīgie un samtainie medus cepumi

Sastāvdaļas

  • 500 g miltu
  • 200 g medus
  • 1 glāze cukura
  • 2 olas
  • 1/2 tējkarotes kanēlis un maltas krustnagliņas
  • 1/4 tējkarotes soda
  • 1 ēdamkarote pūdercukura

Pagatavošana

  1. Medu uzsilda, pievieno miltus, cukuru, olas, sodu, kanēli un krustnagliņas.
  2. Samīca mīklu, izrullē to viena centimetra biezumā.
  3. Izspiež no mīklas formiņas, liek ieeļļotā veidnē.
  4. Uzkarsē krāsni līdz 150°C grādu temperatūrai un cep, kamēr cepumi iegūst zeltainu krāsu.
  5. Pirms pasniegšanas cepumiem uzkaisa pūdercukuru.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes