„Smaidīgā” ievārījuma torte

„Smaidīgā” ievārījuma torte Foto: „Smaidīgā” ievārījuma torte

Sastāvdaļas

  • 15 olas
  • 200 g sviesta
  • 200 g cukura
  • 200 g miltu
  • citronu miziņa vai citronu eļļa
  • ievārījums pēc izvēles
  • marmelāde pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Olu dzeltenumiem pievieno ar cukuru saputotu sviestu, pierīvē citrona miziņu vai piepilina citrona eļļu, piesijā miltus un iecilā saputotus olbaltumus.
  2. Masu cep trīs daļās.
  3. Starp atdzisušām ripām ziež ievārījumu vai marmelādi.
  4. Virsu var garnēt ar augļiem un putukrējumu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes