Sastāvdaļas
- 4 ar visu mizu vārīti kartupeļi
- 4 gurķi
- 400 g šķiņķa
- 1 bundža konservētu zaļo zirnīšu
- sāls, pipari
- majonēze
Pagatavošana
- Vārītajiem kartupeļiem ir jābūt sausiem, vislabāk tos izvārīt iepriekšējā vakarā, kad kartupeļi izvārījušies, ūdeni nolej un uzliek kartupeļus atpakaļ uz uguns.
- Noskaita līdz 10 un katlu noņem, kartupeļi gatavi, atdzesē, nomizo.
- Kartupeļus, gurķus un šķiņķi sagriež plānos salmiņos, liek bļodā, pieber sāli, piparus.
- Pievieno konservētus zaļos zirnīšus, majonēzi, samaisa un pasniedz.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!