Sastāvdaļas
- 70 g mazsālīta laša
- 30 g sviesta
- 3 olas
- 2 rupjmaizes šķēles ar sēkliņām
- 70 g Suluguni siera
- 1/2 tējkarotes maltu balto piparu
- 2 tējkarotes maltu kaltētu diļļu vai pētersīļu
- sāls pēc garšas
- 40 ml liesa saldā krējuma
Pagatavošana
- Dziļā bļodā samaisa saldo krējumu, kaltētas dilles vai pētersīļus, rīvētu sieru, sāli, piparus.
- Uz lielas uguns karsē sviestu, tad uguni samazina līdz vidējai, pievieno olas.
- Olas maisa ar lāpstiņu, pievieno saldā krējuma-siera masu - maisa, kamēr masa kļūst viendabīga.
- Masu liek uz maizes šķēlēm, virsū liek laša šķēlītes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!