Skābā krējuma – zemeņu kārums

Skābā krējuma – zemeņu kārums Foto: Skābā krējuma – zemeņu kārums

Sastāvdaļas

  • 3 ēdamkarotes želatīna
  • 1 ēdamkarote ūdens
  • 500 ml skābā krējuma
  • 1 glāze cukura 
  • vaniļas cukurs
  • 600 g zemeņu (var aizstāt ar citiem augļiem/ogām)

Pagatavošana

  1. Želatīnu pārlej ar ēdamkaroti ūdens un atstāj uzbriest.
  2. Skābo krējumu sajauc ar cukuru un vaniļas cukuru un rūpīgi samaisīt (nedrīkst putot ar elektrisko putotāju).
  3. želatīnu izkausē ūdens peldē vai mikroviļņu krāsnī un, lejot šaurā strūklā un nepārtraukti maisot, pievieno skābā krējuma masai.
  4. Sevis izvēlēto formu pārklāj ar pārtikas plēvi un izkārto tajā veselas vai sasmalcinātas zemenes.
  5. Ogas pārklāj ar skābā krējuma masu, formu pārklāj ar pārtikas plēvi un ievieto ledusskapī uz 4 - 6 stundām.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes