Skābā krējuma želeja

Skābā krējuma želeja Foto: Skābā krējuma želeja

Sastāvdaļas

  • 300 ml skābā krējuma (20-25% tauku)
  • 400 ml ūdens
  • 1 glāze cukura
  • 1 paciņa želatīna
  • 1 granātābola sēkliņas

Pagatavošana

  1. Želatīnu aplej ar 400 ml karsta ūdens.
  2. Ja gadījumā želatīns nav pilnībā izšķīdis, izkāsiet to caur marli.
  3. Pieber cukuru, maisa, kamēr tas pilnībā izšķīst, atdzesē līdz istabas temperatūrai.
  4. Pievieno skābo krējumu, kārtīgi samaisa.
  5. Caurspīdīgos deserta trauciņos ber daļu granātābola sēkliņu, lej skābā krējuma-želatīna masu, liek ledusskapī uz 2 stundām.
  6. Pēc noteiktā laika, ber vēl granātābola sēkliņas, lai tās būtu pa visu želeju, liek atkal ledusskapī(vislabāk uz nakti).
  7. Pēc noteiktā laika, atkal uzber granātābola sēkliņas želejai pa virsu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes