Sastāvdaļas
- 1 glāze skābā krējuma
- 3 glāzes miltu
- 3/4 glāzes cukura
- 1/4 tējkarotes dzeramās sodas
- 1/4 tējkarotes sāls
Krēmam:
- 1 glāze skābā krējuma
- 1/2 glāze cukura
- 1/3 tējkarotes vaniļas cukura
- 1/2 glāze magoņu (vai vairāk, ja vēlaties)
Pagatavošana
- Uzkarsē cepeškrāsni līdz 230-240°C temperatūrai un ieziediet cepešpannu ar augu eļļu.
- Lielā bļoda sajauc krējumu, cukuru un sāli, tad pakāpeniski pievieno miltus un cepamo sodas, sāk mīcīt mīklu.
- Sadala mīklu 4 daļās un katru izrullē apļa formā.
- Liek cepties iepriekš sagatavotajā cepešpannā 10 - 15 minūtes.
- Krēms: Ar elektrisko putotāju sakuļ skābo krējumu, cukuru un vaniļas cukuru.
- Pievieno magones un rūpīgi samaisa.
- Iegūto krēmu pārklāj pār katru biskvītu un beigās apziež arī kūkas virsmu un sānus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!