Sastāvdaļas
- 2-3 lieli burkāni
- 2 lieli sīpoli
- 500 g liellopu, cūkas vai vistu sirdis
- majonēze
Marinādei:
- 1/2 glāzes cukura
- 1/2 glāzes etiķa
- 1/2 glāzes ūdens
- 1 ēdamkarote sāls
Pagatavošana
- Gatavo marinādi - visas sastāvdaļas samaisa.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos un liek marinēties uz stundu.
- Burkānus sarīvē, sautē sakarsētā pannā, augu eļļā, kamēr kļūst mīksti.
- Sirdis izvāra, kopā ar garšvielām, sagriež salmiņos.
- Samaisa burkānus ar sirdīm, pievieno sīpolus, kam nospiesta marināde.
- Visam pārlej majonēzi, ja nepieciešams, pievieno vēl garšvielas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!