Sastāvdaļas
- 600 g liellopu gaļas
- 3 ēdamkarotes taukvielas
- 4 sīpoli
- 1 ēdamkarote miltu
- 100 g krējuma
- sāls
Pagatavošana
1. Gaļas mīkstumu sadala šķēlēs, izdauza, sakarsētā taukvielā apcep brūnas.
2. Ripās sagrieztus sīpolus taukvielā pasautē.
3. Sautējamā katlā liek gaļu, sīpolus, pārlej ar pannas atvārījumu, pievieno sāli, trauku noslēdz ar vāku un sautē uz lēnas uguns.
4. Miltus iejauc krējumā un, kad gaļa izsautējusies, pievieno šķidrumam, uzvāra.
5. Ēdienu kārto dziļākā bļodā, piedevām pasniedz vārītus kartupeļus, skābus gurķus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!