Sastāvdaļas
Vistas salāti:
- 3 gab. vistas krūtiņa
- 2 ēd.k. Santa Maria Vistas gaļas garšviela
- 3 ēd.k. rapšu eļļa
- 1 gab. gabaliņos sagriezta sarkanā paprika
- 1 gab. rupji sagriezta ledus salātu galviņa
- 100 g diedzēti zirņi
- 2 gab. mazos gabaliņos sagriezti nogatavojušies tomāti
- 0,35 gab. šķēlītēs sagriezts gurķis
- 2 gab. seleriju kāti
Salātu mērce:
- 3 tējk. ābolu sidra etiķis
- 2 tējk. Santa Maria vistas gaļas garšviela
- 0,5 gab. smalki kapāts sarkanais sīpols
- 3 ēd.k. olīveļļa
Pagatavošana
- Siltie vistas gaļas salāti ir viegli un izsmalcināti, bet vienlaikus sātīgi un sildoši.
- No abām pusēm pārkaisiet vistu krūtiņas ar vistas gaļas garšvielu. Pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet vistas gaļu uz vidējas uguns. Cepiet vistas gaļu 3 minūtes no katras puses, līdz tā ir gatava un viegli brūna. Pārlieciet uz šķīvja.
- Uzkarsējiet pannā eļļu. Noskalojiet un sagrieziet papriku lielos gabalos. Cepiet papriku 3 minūtes no katras puses, līdz tā viegli apcepas un kļūst mīkstāka. Pārlieciet uz šķīvja.
- Noskalojiet un lieciet salātu lapas, diedzētos zirņus, tomātus, gurķus, selerijas un papriku uz liela šķīvja. Sagrieziet vistas gaļu šķēlītēs un pārkaisiet salātiem.
- Bļodā sajauciet etiķi, piedevu vistas gaļas ēdieniem, smalki kapātu sarkano sīpolu un eļļu. Pārlejiet mērci salātiem tieši pirms pasniegšanas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!