Sastāvdaļas
- 1 sarkanais sīpols
- 1 ķiploka daiviņa
- 1 saišķītis loku
- 400 g sēņu
- 100 g ķirštomātu
- 100 g tomātu
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 2 ēdamkarotes sakapātu pētersīļu
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Sīpolu sagriež pusgredzenos.
- Ķiploka daiviņu sakapā.
- Sēnes sagriež 4 daļās.
- Lokus sakapā.
- Parastos tomātus sagriež 8 daļās, ķirštomātus griezt nevajag.
- Dziļā pannā uzkarsē olīveļļu, cep sīpolu, kamēr tas kļūst caurspīdīgs, pievieno ķiplokus, sēnes - cep 3-5 minūtes.
- Pievieno tomātus, lokus, turpina cept 3 minūtes.
- Siltajiem salātiem pieber sāli, piparus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!