Sastāvdaļas
- saišķis spinātu
- 2 lieli šampinjoni
- 1/4 neliela sarkanā sīpola
- 2 vārītas paipalu olas
- 4 šķēlītes bekona
- 2 ēdamkarotes sarkanā vīna etiķa
- 1/2 tējkarotes medus vai cukura
- 1/2 tējkarotes Dižonas sinepju
- rupjā sāls un svaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
- Spinātus nomazgā, nosusina un liek salātu traukā.
- Olas sagriež plānās ripiņās un liek uz spinātiem.
- Sīpolu sagriež plānās ripiņās un pievieno salātiem.
- Šampinjonus sagriež plānās šķēlītēs un liek uz pannas.
- Uz pannas pie sēnēm pievieno arī smalki sagrieztu bekonu un apcep bez taukvielām.
- Pievieno vīna etiķi, sinepes un medu. Samaisa, liek uz salātiem un samaisa. Salātus pasniedz siltus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!