Sastāvdaļas
- 2 siļķu filejas
- 1/2 glāzes drupinātu valriekstu
- 300 g svaigu šampinjonu
- 3 cieti vārītas olas
- 2 sīpoli
- 1 burkāns
- 1 ēdamkarote augu eļļas
- 1 saišķītis diļļu
- 1 saišķītis loku
- 200 g majonēzes
Pagatavošana
- Siļķu fileju sagriež mazos gabaliņos, samaisa ar valriekstiem.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos, burkānu rupji sarīvē - sīpolus samaisa ar burkāniem, mazliet apcep eļļā, uz pannas.
- Šampinjonus vāra sālsūdenī, atdzesē, sagriež šķēlītēs.
- Olas, dilles un lokus, katru atsevišķi sakapā.
- Lokus samaisa ar dillēm.-
- Salātu sastāvdaļas liek kārtās, katru kārtu noklāj ar majonēzi:
- 1 kārta - siļķe ar valriekstiem
- 2 kārta - olas
- 3 kārta - dārzeņi
- 4 kārta - sēnes un zaļumi
- Pasniedzot, salātiem uzklāj atlikušo majonēzi, uzkaisa zaļumus.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!