Sastāvdaļas
- 2 mazsālītas vai svaigas siļķes
- 5 kartupeļi
- 2 sīpoli
- 2 ēdamkarotes augu eļļas
- 3 ēdamkarotes skābā krējuma
- 1 ēdamkarote rīvmaizes
- sāls
Pagatavošana
- Kartupeļus novāra vieglā sālsūdenī, sīpolus un sagriež gredzenos un apcep.
- Pannā ielej eļļu, kārto ripiņās sagrieztus kartupeļus, virsū liek gabaliņos sagrieztu siļķi un apceptos sīpolus.
- Pārlej ar krējumu un augšējo kārtu veido no atlikušajām kartupeļu ripiņām.
- Pārkaisa ar rīvmaizi, apslaka ar eļļu un cep cepeškrāsnī, līdz gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!