Sastāvdaļas
- 3 siļķes
- 3 āboli
- 4 kartupeļi
- 1 biete
- 3 olas
- 200 g vārītas gaļās
- 1-1,5 glāzes skābē krējuma mērces
- zaļumi
- tomāti
Pagatavošana
- Siļķes fileju sagriež slīpos gabaliņos.
- Vārītus kartupeļus, bietes, liesu gaļu un ābolus sagriež gabaliņos.
- Sagatavotās salātu sastāvdaļas kārto kā kārtainu torti.
- Uz liela lēzena šķīvja pirmo kārtu liek kartupeļus, tad ābolus, bietes, siļķes, gaļu utt.
- Pēdējā kārtā vēlami kartupeļi, tad sakārtoto torti pārlej ar skābā krējuma mērci.
- Rotā ar olu daiviņām vai ripiņām, siļķu gabaliņiem, sīpolu gredzeniem, zaļumiem un tomātu daiviņām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!