Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 400 g kausētā siera
- 150 g rīsu
- 400 g kartupeļu
- 150 g burkānu
- 150 g sīpolu
- sāls
- pipari
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju pārlej ar 3 l ūdens, pieber sāli, piparus, vāra, kamēr gaļa gatava.
- Gatavu gaļu izņem no katla.
- Karstajā vistas gaļas buljonā ieber rīsus, vāra 10 minūtes.
- Sīpolus sīki sakapā.
- Burkānus sarīvē uz smalkās rīves.
- Kartupeļus nomizo, sagriež salmiņos vai gabaliņos.
- Vistas gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
- Vistas gaļas buljonā liek kartupeļus, sīpolus, burkānus, vāra 5-7 minūtes, pievieno gaļu, turpina vārīt, kamēr kartupeļi gatavi.
- Pievieno kausēto sieru, samaisa un noņem no uguns.
- Pirms pasniegšanas, pārkaisa ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!