Sastāvdaļas
- 500 g vistas filejas
- 400 g kausēta siera
- 150 g rīsu
- 400 g kartupeļu
- 150 g burkānu
- 150 g sīpolu
- sāls, pipari pēc garšas
- zaļumi pēc garšas
Pagatavošana
- Vistas fileju pārlej ar 3 litriem ūdens, pieber sāli, piparus, vāra, kamēr gatavs, aptuveni 20 minūtes.
- Kad gaļa ir gatava, to no ūdens izņem.
- Verdošajā buljonā ieber rīsus, vāra 10 minūtes.
- Sīpolus sakapā, burkānus smalki sarīvē.
- Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos, gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
- Sagrieztos kartupeļus liek buljonā, pievieno sīpolus un burkānus - vāra 5-7 minūtes.
- Pievieno gaļu, vāra, kamēr kartupeļi ir gatavi, pievieno kausēto sieru, samaisa un noņem no uguns.
- Zupu pasniedz pārkaisītu ar zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!