Siera zivju zupa

Siera zivju zupa Foto: Siera zivju zupa

Sastāvdaļas

  • 200-300 g zivju filejas
  • 1 sīpols
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas
  • 1 l ūdens
  • 10 ml olīveļļas
  • 1 diļļu saišķītis
  • 3 kartupeļi
  • 3 ēdamkarotes ciedru riekstu
  • 1 burkāns
  • 4 kausētie sieriņi

Pagatavošana

  1. Sakarsētā pannā, olīveļļā apcep sakapātu sīpolu, rupji sarīvētu burkānu.
  2. Pievieno apgrauzdētus ciedru riekstus, visu samaisa.
  3. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sadrupinātus kausētos sieriņus, kārtīgi izmaisa, izmantojot koka lāpstiņu.
  4. Katlā liek gabaliņos sagrieztus, nomizotus kartupeļus, vāra pusgatavus.
  5. Katlā liek apceptos dārzeņus un riekstus, pievieno gabaliņos sagrieztu zivs fileju, pieber sāli, piparus.
  6. Zupu uzvāra, turpina vārīt 5 minūtes, pievieno sīki sakapātas dilles.
  7. Katlu noņem no uguns, atstāj nostāvēties 5 minūtes, pasniedz zupu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes