Sastāvdaļas
- 200-300 g zivju filejas
- 1 sīpols
- malti melnie pipari pēc garšas
- sāls pēc garšas
- 1 l ūdens
- 10 ml olīveļļas
- 1 diļļu saišķītis
- 3 kartupeļi
- 3 ēdamkarotes ciedru riekstu
- 1 burkāns
- 4 kausētie sieriņi
Pagatavošana
- Sakarsētā pannā, olīveļļā apcep sakapātu sīpolu, rupji sarīvētu burkānu.
- Pievieno apgrauzdētus ciedru riekstus, visu samaisa.
- Katlā uzvāra ūdeni, pievieno sadrupinātus kausētos sieriņus, kārtīgi izmaisa, izmantojot koka lāpstiņu.
- Katlā liek gabaliņos sagrieztus, nomizotus kartupeļus, vāra pusgatavus.
- Katlā liek apceptos dārzeņus un riekstus, pievieno gabaliņos sagrieztu zivs fileju, pieber sāli, piparus.
- Zupu uzvāra, turpina vārīt 5 minūtes, pievieno sīki sakapātas dilles.
- Katlu noņem no uguns, atstāj nostāvēties 5 minūtes, pasniedz zupu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!