Sastāvdaļas
- 300 g maltas vistas gaļas
- 300 g Krievijas siera
- 3 olas
- 2/3 bundžas olīvu bez kauliņiem
- 1 paprika
- pētersīļi, sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Olīvas sagriež gredzenos, papriku sagriež nelielos salmiņos.
- Olīvas un papriku pievieno maltajai gaļai, pievieno sakapātus pētersīļus, pieber sāli, piparus pēc garšas - visu samaisa.
- Sieru sarīvē uz vidējā izmēra rīves un samaisa ar olām.
- Veidnē ieklāj cepamo papīru un noziež to ar olīveļļu.
- Veidnē izklāj siera-olu masu, viendabīgā slānī.
- Cep 180°C temperatūrā, 5 minūtes.
- Izcepto plāksni sadala 2 daļās, uz vienas puses liek maltās gaļas maisījumu.
- Virsū liek otru pusi, kopā ar cepamo papīru satin ruletē.
- Papīra malas noloka tā, lai sula neiztek.
- Cep 180°C temperatūrā, 30 minūtes.
- Gatavu ruleti atdzesē un sagriež šķēlēs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!