Sastāvdaļas
- 100 g olīvu bez kauliņiem
- 200 g Brinzas vai biezpiena siera
- 2 ķiploka daiviņas
- 1 ēdamkarote kaperu
- daži pētersīļi
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana
- Olīvām nolej šķidrumu un sagriež vidēja lieluma gabaliņos.
- Samaisa visas pārējās sastāvdaļas, izmantojot blenderi, viendabīgā masā.
- Masu nogaršo, un, ja nepieciešams, pieber sāli vai piparus.
- Masai pievieno sagrieztās olīvas, samaisa, un liek uzglabāšanas trauciņos.
- Krēmu uzglabā ledusskapī.
- Krēmu pasniedz uzziestu uz tostermaizītēm.
- Var pasniegt arī uz grauzdētām maizītēm krāsnī - bageti sagriež 1 cm biezās šķēlītēs, uzziež olīveļļu.
- Cep 200°C temperatūrā, 10-15 minūtes.
- Kad grauzdētās maizītes mazliet atdziest, ierīvē tās ar ķiploka daiviņas pusīti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!