Siera rulete ar malto gaļu

Siera rulete ar malto gaļu Foto: Siera rulete ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 200 g cieta siera
  • 4 olas
Maltajai gaļai:
  • 500 g cūkgaļas
  • 500 g liellopa gaļas
  • 150 ml baltvīna
  • 1/2 sarkanās paprikas
  • 1/3 tējkarotes malta ingvera
  • zaļumi, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana

  1. Gatavo siera mīklu - smalki sarīvē sieru, pievieno olas, sakuļ.
  2. Veidnē ieklāj foliju, ieziež to ar eļļu, liek veidnē mīklu.
  3. Krāsni uzkarsē līdz 180-200°C temperatūrai, cep, kamēr mīkla kļūst zeltaina, tad atdzesē.
  4. Gatavo pildījumu - cūkgaļu un liellopu gaļu samaļ, gaļas samaisa, pievieno ingveru, baltvīnu, sāli, piparus pēc garšas.
  5. Atsevišķi sagriež papriku un zaļumus.
  6. Uz atdzesēto mīklu liek malto gaļu, virsū liek sagriezto papriku, zaļumus.
  7. Mīklu satin ruletē, ietin ruleti folijā, cep 200°C temperatūrā, 40 minūtes.
  8. Tad ruleti izņem no krāsns, atdzesē folijā.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes