Sastāvdaļas
- 225 g krēmsiera
- 470 ml putukrējuma
- 3/4 glāzes cukura
- 1/2 glāzes vājpiena jogurta bez piedevām
- 1 tējkarote vanilīna
- 85 g želejas bez cukura
Pamatnei:
● 1 glāze maltu mandeļu
● 2 ēdamkarotes sviesta
● 1 ēdamkarote cukura
Pagatavošana
- Visas sastāvdaļas pamatnei samaisa, masu sablīvē traukā.
- Bļodā samaisa krēmsieru, jogurtu, pievieno cukuru, vanilīnu.
- Pievieno putukrējumu, samaisa viendabīgā masā, tā, lai putukrējums nenosēstos.
- Masu liek uz pamatnes, izlīdzina.
- Pagatavo želeju pēc instrukcijas, atdzesē ledusskapī uz 30 minūtēm.
- Jāskatās, lai želeja nesastingst.
- Tad želeju uzmanīgi pārlej pildījumam, kūku liek ledusskapī uz 4 stundām.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!