Sastāvdaļas
- 1,5 ēdamkarotes sviesta
- 3 olas
- 60 g sarīvēta Pekorīno siera
- 2 ēdamkarotes Parmas siera
- 1/8 tējkarotes muskatrieksta
- 1/8 tējkarotes sāls
- 250 ml olīveļļas fritēšanai
Pagatavošana
- Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180°C temperatūrai.
- Cepamajā veidnē ieklāj cepamo papīru.
- Lielā bļodā sakuļ sviestu, olas, Pekorīno sieru, Parmas sieru, muskatriekstu un sāli.
- Mīklu 1 cm biezuma klāj veidnē un izlīdzina.
- Cep apmēram 15 minūtes, līdz tā kļūst zeltaini brūna.
- Atdzesē, tad sagriež kubiņos.
- Lielā pannā sakarsē eļļu un apcep grauzdiņus zeltaini brūnus apmēram 5 minūtes.
- Pasniedz ar dārzeņu krēmzupu vai buljonu.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!