Sēņu pica

Sēņu pica Foto: Sēņu pica

Sastāvdaļas

  • picu mīkla
  • 5 ēdamkarotes auksti spiestas eļļas
  • 200 g sēņu
  • 2 lieli tomāti
  • malti melnie pipari
  • 1 ēdamkarotes oregano
  • 2 cieti vārītas olas

Pagatavošana

  1. Pagatavo picu mīklu, izveltnē un pārziež ar 2 ēdamkarotēm eļļas.
  2. Sēnes notīra, nomazgā, sasmalcina un izsautē eļļā.
  3. Sēņu masu vienmērīgi uzliek uz mīklas.
  4. Tomātus applaucē verdošā ūdenī, novelk miziņu, mīkstumu sagriež.
  5. Dekoratīvi sakārto virs sēņu masas un uzkaisa garšvielas.
  6. Olas smalki sakapā un ar tam pārkaisa picu.
  7. Aprasina ar atlikušo eļļu.
  8. Picu cep iepriekš līdz 200°C sakarsētā cepeškrāsnī apmēram 25 minūtes. Pasniedz karstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes