Sastāvdaļas
- 1 plāksne kārtainās rauga mīklas
- 400 g celmeņu vai svaigi šampinjoni
- 1 sīpols
- 100-150 g siera
- 1/2 glāzes piena
- 2 olas
- 2 tomāti
- saišķītis zaļumu
- sāls, pipari, garšvielas pēc garšas
Pagatavošana
- Mīklu izrullē, liek ietaukotā veidnē, izveido augstas mīklas maliņas (3cm).
- Mīklu sadursta ar dakšiņu, uzkaisa pusi rīvēta siera, cep 170°C temperatūrā, 10 minūtes.
- Sēnes sasmalcina, cep kopā ar sakapātu sīpolu, kamēr gatavs.
- Ceptās sēnes un sīpolus liek virsū mīklai, pieber sāli, garšvielas pēc garšas.
- Sēnes pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.
- Tomātus sagriež šķēlītēs, izkārto apļa veidā uz zaļumiem, uzber sāli.
- Olas sakuļ, pielej pienu, pievieno atlikušo rīvēto sieru, pieber mazliet sāli, garšvielas.
- Olu maisījumu pārlej tomātiem, cep 180°C temperatūrā, 30-40 minūtes, kamēr gatavs.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!