Sastāvdaļas
- 12 lieli šampinjoni
- 1 sīki sakapāts sīpols
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1 maza ziedkopās sadalīta brokoļa galviņa
- 1 nomizots, mazos sagriezts kartupelis
- sāls, ūdens
- 50 g drupinātu valriekstu
- 1/4 tējkarotes sarīvētu muskatriekstu
Pagatavošana
- Notīra sēnes, noņem kātiņus un un tos sīki sakapā.
- Pannā sakarsē eļļu, ieber sīpolus un 5-10 minūtes sautē.
- Pievieno brokoļus, sēņu kātiņus un kartupeļus, pārkaisa ar sāli un sautē 20-25 minūtes, ja nepieciešams, pielej nedaudz ūdens.
- Cepeškrāsni sakarsē līdz 200°C temperatūrai .
- Dārzeņus kopa ar valriekstiem un muskatriekstu virtuves kombainā vai blenderī sasmalcina biezenī.
- Sēņu cepurītes iekšpusē iekaisa sāli un iepilda dārzeņu biezeni.
- Cep 15-20 minūtes, līdz pildījums ir brūns un sēnes mīkstas, pasniedz karstas.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!