Sastāvdaļas
- 1 vista
- 2 sīpoli
- 2 ķiploka daiviņas
- 2 citroni
- 2 lauru lapas
- timiāns
- sāls
- daži melno piparu graudiņi
- 30 g augu eļļas
Pagatavošana
- Vistu sadala gabalos.
- No citronu sulas, sīpolu gredzeniem, ķiplokiem, lauru lapām, timiāna, sāls un pipariem, samaisa marinādi.
- Marinādei pielej mazliet ūdens, gaļu liek marinēties uz nakti.
- Tad gaļu no marinādes izņem, nosusina, cep eļļā, no abām pusēm, pievienojot sīpolu gredzenus.
- Pielej mazliet silta ūdens, sautē gaļu, kamēr tā ir gatava, tad pannā lej atlikušo marinādi, turpina vārīt vēl 5 minūtes.
- Ēdienu pasniedz ar dārzeņiem un zaļumiem.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!