Senegālas jassa

Senegālas jassa Foto: Senegālas jassa

Sastāvdaļas

  • 1 vista
  • 2 sīpoli
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 2 citroni
  • 2 lauru lapas
  • timiāns
  • sāls
  • daži melno piparu graudiņi
  • 30 g augu eļļas

Pagatavošana

  1. Vistu sadala gabalos.
  2. No citronu sulas, sīpolu gredzeniem, ķiplokiem, lauru lapām, timiāna, sāls un pipariem, samaisa marinādi.
  3. Marinādei pielej mazliet ūdens, gaļu liek marinēties uz nakti.
  4. Tad gaļu no marinādes izņem, nosusina, cep eļļā, no abām pusēm, pievienojot sīpolu gredzenus.
  5. Pielej mazliet silta ūdens, sautē gaļu, kamēr tā ir gatava, tad pannā lej atlikušo marinādi, turpina vārīt vēl 5 minūtes.
  6. Ēdienu pasniedz ar dārzeņiem un zaļumiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes