Sastāvdaļas
- cepumi „Selga” vai tortes plāksnes
- „Rīgas salmiņi”
- kivi
- ananāsi
- mandarīni
- lazdu rieksti
- mandeles
- rozīnes
- šokolāde
- putukrējums
- 3 ēdamkarotes cukura
- marmelādes konfektes
Pagatavošana
- Putukrējumu ar cukuru saputo.
- Pirmajā kārtā liec cepumus vai tortes plāksni.
- Pārzied ar putukrējumu.
- Pārkaisi ar sasmalcinātiem lazdu riekstiem, mandelēm, rozīnēm.
- Pārliec otro kārtu cepumu vai tortes plāksni.
- Nākamajā kārtā liec grieztus kivi, ananāsus un mandarīnus.
- Atkal pārklāj ar cepuma kārtu vai tortes plāksni.
- Tādas kārtas var veidot vairākas.
- Pēdējo tortes kārtu pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
- Uz salmiņiem saspraud želejas konfektītes, ar tām rotā torti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!