Sastāvdaļas
- 2 paciņas „Selgas” cepumu ar magoņu sēklām
- 1 l skābā krējuma
- 1 glāze pūdercukura
- 2 paciņas želatīna
- 300 - 400 g marmelādes
Pagatavošana
- Marmelādes sagriež nelielos kubiņos un cepumus sasmalcina nelielos gabaliņos.
- Želatīnu aplej ar nelielu daudzumu ūdens un atstāj uzbriest 15 minūtes.
- Tad izkausē to mikroviļņu krāsnī vai ūdens peldē.
- Skābo krējumu viegli samaisa ar pūdercukuru un pakāpeniski pievieno izkausēto želatīnu.
- Labi visu samaisa.
- Masai pievieno sasmalcinātos cepumu un marmelādes gabaliņus.
- Stikla bļodu pārklāj ar foliju, ielej tajā masu un ievieto ledusskapī uz visu nakti.
- Pirms pasniegšanas izgāž to uz servējamā šķīvja un dekorē pēc savas gaumes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!