Sastāvdaļas
- 300 g saldkrējuma sviesta
- 300 g „Selgas” cepumu
- 1 glāze riekstu (jebkuru)
- 1/2 glāze cukura
- 1 bundžiņa iebiezinātā piena
- 4 ēdamkarotes kakao pulvera
- 200 g šokolādes
Pagatavošana
- Cepumus un riekstus sasmalcina ar blenderi vai virtuves kombainā.
- Sviestu izkausē un sajauc ar cukuru, iebiezināto pienu un kakao pulveri.
- Kad sviests izkusis, tad pasilda to vēl 5 - 8 minūtes, nepārtraukti maisot.
- Pievieno sviesta masai sasmalcinātos cepumus un riekstus.
- Visu ieklāj kūkas formā, pārlej ar kausētu šokolādi.
- Dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!