„Selgas” cepumu – riekstu kūka

„Selgas” cepumu – riekstu kūka Foto: „Selgas” cepumu – riekstu kūka

Sastāvdaļas

  • 300 g saldkrējuma sviesta
  • 300 g „Selgas” cepumu
  • 1 glāze riekstu (jebkuru)
  • 1/2 glāze cukura
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena
  • 4 ēdamkarotes kakao pulvera
  • 200 g šokolādes

Pagatavošana

  1. Cepumus un riekstus sasmalcina ar blenderi vai virtuves kombainā.
  2. Sviestu izkausē un sajauc ar cukuru, iebiezināto pienu un kakao pulveri.
  3. Kad sviests izkusis, tad pasilda to vēl 5 - 8 minūtes, nepārtraukti maisot.
  4. Pievieno sviesta masai sasmalcinātos cepumus un riekstus.
  5. Visu ieklāj kūkas formā, pārlej ar kausētu šokolādi.
  6. Dekorē pēc pašu gaumes un ievieto ledusskapī uz nakti.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes