„Selgas” cepumu - banānu torte

„Selgas” cepumu - banānu torte Foto: „Selgas” cepumu - banānu torte

Sastāvdaļas

  • 2 paciņas „Selgas” klasisko cepumu
  • 5-6 banāni
  • 1/2 l skābā krējuma
  • 1 glāze cukura
  • 300 ml piena
  • kivi, zemenes, apelsīni - tortes rotāšanai
  • 1 neliela šokolādes tāfelīte

Pagatavošana

  1. Skābo krējumu sakuļ ar cukuru, pievieno šķēlītēs sagrieztus banānus.
  2. Cepumus iepriekš pamērcē pienā - pāris sekundes.
  3. Lēzenā traukā liek cepumu kārtu, virsū klāj skābā krējuma - banānu maisījumu, tad atkal cepumu kārtu, un tā, uz priekšu, cik sanāk kārtu.
  4. Torti pārkaisa ar rīvētu šokolādi, rotā ar augļu vai ogu gabaliņiem.
  5. Pirms pasniegšanas torti 30 minūtes patur ledusskapī.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes