Sastāvdaļas
- 200 g zemeņu
- 1/2 glāze auksta piena
- 500 g vājpiena biezpiena
- 500 g rūgtās šokolādes
- 2 ēdamkarotes vārītas kafijas
- 2 banāni
Pagatavošana
- Visas zemenes, izņemot vienu (dekorēšanai), un banānus sagriež gabaliņos.
- Biezpienu sasmalcina virtuves kombainā krēmveidīgā konsistencē un sajauc ar kafiju.
- 1/3 banānus ieklāj sevis izvēlētā kūkas formā, tad pārklāj ar 1/3 zemeņu, šokolādes skaidiņām un biezpiena masu.
- Šādā veidā izliek atlikušos divus slāņus. Kūkas virsmai jābūt no biezpiena masas un šokolādes skaidiņām.
- Kūkas virsmu dekorē ar kakao pulveri un zemeni.
- Ievieto to ledusskapī vismaz uz 4 stundām vai labāk nakti.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!