Sautēti vistu kuņģīši skābajā krējumā

Sautēti vistu kuņģīši skābajā krējumā Foto: Sautēti vistu kuņģīši skābajā krējumā

Sastāvdaļas

  • 700 g vistu kuņģīšu
  • 2 sīpoli
  • 1 burkāns
  • 1 glāze skābā krējuma
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1 lauru lapa
  • 2 smaržīgo piparu graudiņi
  • sāls, malti melnie pipari pēc garšas
  • 2 glāzes vistas buljona
  • 1 ēdamkarote augu eļļas

Pagatavošana

  1. Notīrītus un noskalotus vistu kuņģīšus liek katlā, pārlej ar aukstu ūdeni, uzber 1/3 ēdamkarotes sāls.
  2. Vāra 1 stundu uz lēnas uguns.
  3. Sīpolus sagriež pusgredzenos.
  4. Burkānu sarīvē.
  5. Sakarsētā pannā lej augu eļļu, cep sīpolus un burkānus tik ilgi, kamēr sīpoli paliek caurspīdīgi - 5-7 minūtes. 
  6. Izvārītos vistu kuņģīšus noskalo aukstā ūdenī, sagriež 3 daļās.
  7. Sagrieztos vistu kuņģīšus pievieno burkāniem un sīpoliem, pielej vistu buljonu, pannai uzliek vāku, sautē 15 minūtes, uz lēnas uguns.
  8. Pievieno skābo krējumu, tomātu pastu, turpina sautēt.
  9. Sautē aptuveni 30-40 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes