Sautēti skābi kāposti ar cūkas gaļu

Sautēti skābi kāposti ar cūkas gaļu zemnieku gaumē Foto: Sautēti skābi kāposti ar cūkas gaļu

Sastāvdaļas

  • 600 g cūkas gaļas (sāl., žāv.)
  • 1500 g skābētu kāpostu
  • sāls, cukurs pēc garšas
  • sīpoli, puravi pēc garšas
  • 1 - 2 ēdamkarotes miltu

Pagatavošana

  1. Kāpostus, ja ļoti skābi, noskalo un nospiež.
  2. Gaļu sagriež gabalos un kopā ar kāpostiem, sīpoliem un puraviem sautē aizvākota traukā, pārlietus pēc vajadzības ar ūdeni, kamēr mīksti.
  3. Pēdīgi pievieno miltu tumi un, ja vēlas, mazliet cukuru. Pasniedz ar kartupeļiem.
  4. Ja vēlas, sautējot var pielikt ābolus, kas dos patīkami maigu garšu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes