Sautēti kartupeļi multikatlā

Sautēti kartupeļi multikatlā Foto: Sautēti kartupeļi multikatlā

Sastāvdaļas

  • 500 g kartupeļu
  • 250 ml ūdens
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes tomātu pastas
  • 1 tējkarote augu eļļas
  • sāls pēc garšas
  • garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

  1. Multikatla trauku ieziež ar augu eļļu.
  2. Izkārto sīki sagrieztu sīpolu(ja vēlas, sīpolu var sagriezt arī gredzenos).
  3. Kartupeļus nomizo, noskalo, sagriež salmiņos, bet ne pārāk sīki.
  4. Uzkaisa garšvielas, piemēram - kaltēts baziliks, malts muskatrieksts, malti melnie pipari, ķiploku pulveris, ķimenes.
  5. Kartupeļus apsāla, pirms liek multikatla traukā, jo tos nevajag samaisīt ar sīpoliem.
  6. Ūdeni samaisa ar tomātu pastu, pārlej kartupeļiem.
  7. Daudz ūdens nelej, jo kartupeļiem jābūt ūdens pārklātiem, nevis, jāpeld tajā.
  8. Ieslēdz cepšanas režīmu, uz 50 minūtēm.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes