Sautēti kāposti ar speķi un tomātiem

Sautēti kāposti ar speķi un tomātiem Foto: Sautēti kāposti ar speķi un tomātiem

Sastāvdaļas

  • 1 kāpostgalviņa
  • 1 sīpols
  • 5 tomāti
  • 200 g speķa

Svaigu kāpostu vieta var ņemt skābētus kāpostus.

Pagatavošana

  1. Sīki saēvelētus kāpostus apsāla ļauj 20 minūtes pastāvēt.
  2. Gatavus tomātus sautē savā sulā bez ūdens,lai kļūst mīksti.
  3. Nospiež kāpostus, ieliek katlā, pievieno caur sietu izberztus tomātus un uzliek uz mazas uguns.
  4. Pievieno sīpolus, kas apcepti ar gabaliņos sagrieztu speķi.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes