Sastāvdaļas
- 500 g jauno kāpostu
- 250 g šampinjonu (var izmantot arī citas baltās sēnes)
- 1 sarkanā paprika
- 1/2 liela sīpola
- 1 tomāts
- 1 ēdamkarote ābolu etiķa
Pagatavošana
- Kāpostus sakapā, liek katlā, uzlej mazliet ūdens un maisot sautē 15 minūtes.
- Šampinjonus vāra 10 minūtes, sagriež.
- Sīpolu sagriež ceturtdaļgredzenos, papriku sagriež salmiņos - visu pievieno kāpostiem, sautē 5 minūtes.
- Tomātam novelk miziņu, sagriež gabaliņos un liek katlā pie kāpostiem.
- Kāpostiem pievieno sēnes, pielej etiķi un pieber sāli pēc garšas - visu sautē 10-15 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!