Sautēti dārzeņi

Sautēti dārzeņi Foto: Sautēti dārzeņi

Sastāvdaļas

  • 2 burkāni
  • 12 mazi sīpoli
  • 80 g pākšu pupiņu
  • 100 g zaļo zirnīšu
  • 4 rāceņi
  • 1 ēdamkarote olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes pētersīļu
  • pipari, sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Notīra un smalki sagriež burkānus un sīpolus.
  2. Sagriež pupiņu pākstis apmēram 3 cm garos gabaliņos.
  3. Notīra rāceņus un katru sagriež 4 daļās.
  4. Lielā katlā uzvāra ūdeni, pieber sāli un burkānus. Vāra dažas minūtes.
  5. Tad pievieno sīpolus, pupiņas, zirnīšu un vēl pavāra.
  6. Kad dārzeņi gandrīz gatavi, pievieno rāceņus un vāra līdz gatavībai.
  7. Dārzeņus liek caurdurī un nosusina.
  8. No katla izlej ūdeni, ielej eļļu un liek tajā dārzeņus.
  9. Pievieno pētersīļus un vēl mazliet sautē.
  10. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
  11. Pasniedzot rotā ar sagrieztiem pētersīļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes