Sautētas aknas ar šampinjoniem

Sautētas aknas ar šampinjoniem Foto: Sautētas aknas ar šampinjoniem

Sastāvdaļas

  • 2 šķēles liellopa aknu (250 g)
  • 2 ēdamkarotes tauku
  • 60 g šampinjonu
  • 1 sīpolos
  • pētersīļu zaļumi
  • 1 ēdamkarote tomātu pastas
  • 1 tējkarote citrona sulas
  • nedaudz sarkanvīna
  • malti pipari
  • majorāns
  • sāls

Pagatavošana

  1. Aknas noskalo un nosusina. Sadala vairākos gabalos.
  2. Nedaudz apkaisa ar sāli un apcep karstos taukos.
  3. Pievieno sasmalcinātus šampinjonus, sīpolus un pētersīļus.
  4. Pieliek tomātu pastu, pielej citronu sulu un sarkanvīnu, pieber piparus un majorānu.
  5. Pasniedz ar kartupeļu biezeni.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes