Sautēta zivs ar dārzeņiem

Sautēta zivs ar dārzeņiem Foto: Sautēta zivs ar dārzeņiem

Sastāvdaļas

  • 600 g zivs filejas (menca, asaris)
  • 1 sīpols
  • 3 saldie pipari
  • 2 nelieli cukini
  • 3 baklažāni
  • 3 tomāti
  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1 glāze tomātu sulas
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 1 tējkarote timiāna
  • malti melnie pipari pēc garšas
  • sāls pēc garšas

Pagatavošana

  1. Zivs fileju sagriež gabalos, pārkaisa ar sāli un pipariem.
  2. Sīpolu nomizo un sagriež nelielos kubiņos.
  3. Saldajiem pipariem izņem sēklas, pāksti sasmalcina.
  4. Cukini nomizo un sagriež plānās ripiņās.
  5. Baklažānus sagriež kubiņos, tomātus - daiviņās.
  6. Sīpolu apcep olīveļļā, pievieno sasmalcinātu vai ķiploku spiedē izspiestu ķiploku.
  7. Tad liek klāt baklažānus, saldos piparus, cukini un cep minūtes.
  8. Pārkaisa ar sāli un timiānu.
  9. Pievieno tomātus un zivi, pārlej ar tomātu sulu un sautē, līdz zivs gatava.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes