Sastāvdaļas
- 700 g teļa gaļas
- 1 puravs
- 2 nelieli baklažāni
- 1 glāze tomātu sulas
- sāls, pipari, garšvielas
- augu eļļa cepšanai
Pagatavošana
- Gaļu sagriež gabaliņos, cep, kamēr parādās brūngana garoziņa.
- Cepto gaļu pārliek katlā, pārlej ar nelielu ūdens daudzumu, uzvāra, nosmeļ putas.
- Uguni samazina līdz minimumam, katlam uzliek vāku, sautē 1,5 stundas, kamēr gaļa ir pilnībā gatava, tad uzber sāli.
- Baklažānus sagriež gredzenos, ja tie ir lieli, tad - pusgredzenos.
- Uzlej aukstu sālsūdeni, atstāj uz 1 stundu.
- Tad ūdeni nolej, baklažānus cep augu eļļā, liek šķīvī.
- Puravu sagriež, cep, pievieno baklažānus, uzber sāli, garšvielas, uzlej tomātu sulu, ja vēlas, sojas mērci.
- Gaļu pārliek pie baklažāniem, pielej mazliet buljona, visu kārtīgi samaisa, uzliek vāku, sautē 10 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!