Sastāvdaļas
- 700 g skumbrijas
- 2 burkāni
- 2 sīpoli
- 2-3 šķipsniņas sāls
- 5 ēdamkarotes ūdens
- 2 ēdamkarotes olīveļļas
- 1/2 tējkarotes melno piparu graudiņu
- 1 lauru lapa
Pagatavošana
- Zivi notīra, izņem iekšas, noskalo.
- Skumbriju sagriež porciju gabalos.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Burkānus sagriež salmiņos, samaisa ar sīpoliem.
- Katlā liek daļu dārzeņu, virsū liek zivs gabalus, pievieno melno piparu graudiņus, sāli, lauru lapas gabaliņus.
- Liek virsū atlikušos dārzeņus, uzlej ūdeni, lai mazliet pārklāj tos.
- Pievieno olīveļļu, liek sautēties uz mazas uguns, uzliekot vāku, 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!