Sautēta skumbrija ar sīpoliem un burkāniem

Sautēta skumbrija ar sīpoliem un burkāniem Foto: Sautēta skumbrija ar sīpoliem un burkāniem

Sastāvdaļas

  • 700 g skumbrijas
  • 2 burkāni
  • 2 sīpoli
  • 2-3 šķipsniņas sāls
  • 5 ēdamkarotes ūdens
  • 2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 1/2 tējkarotes melno piparu graudiņu
  • 1 lauru lapa

Pagatavošana

  1. Zivi notīra, izņem iekšas, noskalo.
  2. Skumbriju sagriež porciju gabalos.
  3. Sīpolus sagriež pusgredzenos.
  4. Burkānus sagriež salmiņos, samaisa ar sīpoliem.
  5. Katlā liek daļu dārzeņu, virsū liek zivs gabalus, pievieno melno piparu graudiņus, sāli, lauru lapas gabaliņus.
  6. Liek virsū atlikušos dārzeņus, uzlej ūdeni, lai mazliet pārklāj tos.
  7. Pievieno olīveļļu, liek sautēties uz mazas uguns, uzliekot vāku, 30 minūtes.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes