Sautēta meža pīle

Sautēta meža pīle Foto: Sautēta meža pīle

Sastāvdaļas

  • 250 g pīļu gaļas
  • 20 g tauku
  • 25 g sīpolu
  • 5 g kviešu miltu
  • 15 g skābā krējuma
  • garšvielas (sāls, pipari)
  • lauru lapas
  • ūdens
  • vārīti kartupeļi

Pagatavošana

  1. Notīrītu pīli ieberzē ar sāli, pipariem, liek sakarsētos taukos sautējamā katlā un cepeškrāsnī apcep brūnu.
  2. Tad pielej karstu ūdeni, pieliek sīpolus, lauru lapas un sautē, līdz gatava.
  3. Pēc tam pīli sadala, sakārto cepešbļodā, pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kura putns sautējies.
  4. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes