Sautēta liellopu gaļa

Sautēta liellopu gaļa Foto: Sautēta liellopu gaļa

Sastāvdaļas

  • 1 kg liellopu gaļas
  • 80 g žāvēta speķa
  • 60 g tauku
  • 1 burkāns
  • 1 pētersīļa sakne
  • 2 ēdamkarotes kviešu miltu
  • 2 ēdamkarotes skābā krējuma
  • sāls
  • cukurs

Pagatavošana

  1. Gaļās mīkstumu atbrīvo no plēvēm, iespeķo ar speķi un burkānu gabaliņiem, ieberž ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un cepeškrāsnī apcep brūnu. Tad pārlej ar verdošu ūdeni, lai gaļa būtu līdz pusei apņemta, pievieno sasmalcinātas garšsaknes, pēc garšas sāli un cukuru, slēgtā traukā sautē gatavu.
  2. Gaļu no šķidruma izņem, šķidrumam pievieno izkarsētus miltus, kas iemaisīti krējumā un nedaudz atšķaidīti ar šķidrumu, uzvāra. Gaļu sagriež šķēlēs.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes