Sastāvdaļas
- 150 g liellopu gaļas
- 50 g ātri vārāmās pupiņas
- 1 sīpols
- 80 g tomātu
- 30 ml eļļas
- sāls
- melnie pipari
- pētersīļi
- 200 ml ūdens
Pagatavošana
- Liellopa gaļu sagriež nelielos gabaliņos.
- Katliņa lej eļļu un apcep gaļu, pievieno karstu ūdeni sautē 40-50 minūtes zem vāka.
- Tad pievieno ātri vārāmās pupiņas, sali, piparus, tomātus un apceptu augu eļļā sīpolu.
- Turpinām sautēt zem vāka vēl 40-45 minūtes līdz viss gatavs.
- Pasniedz galda ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Sastāvdaļas 1 porcijai.
Recepti piedāvā: videovirtuve.lv
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!