Sautēta karpa

Sautēta karpa Foto: Sautēta karpa

Sastāvdaļas

  • 1 karpa
  • 5 ēdamkarotes miltu
  • 2 ēdamkarotes augu eļļas
  • 1 sīpols
  • 2 ēdamkarotes sausa sarkanvīna
  • 1 ēdamkarote tomātu biezeņa
  • citrons
  • lauru lapa
  • smaržīgo piparu graudiņi
  • sāls

Pagatavošana

  1. Karpu notīra, sagriež gabalos, apsāla, apviļā miltos un cep augu eļļā.
  2. Atsevišķi sacep gredzenos sagrieztus sīpolus, pielej vīnu, pievieno tomātu biezeni, citrona sulu, lauru lapu un piparus.
  3. Cepto zivi ieliek sagatavotajā mērcē, pielej izkāstu pēc cepšanas pārpalikušo eļļu un cepeškrāsnī sautē līdz pilnīgai gatavībai. Pasniedz aukstu.

Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!

... reizes
    



Šodien skatītākās receptes