Sastāvdaļas
- 500 g liellopu gaļas
- 2 sīpoli
- 150 g trekna skābā krējuma
- 1 ēdamkarote asu sinepju
- 1 ēdamkarote miltu
- 1 glāze karsta ūdens vai buljona
- sāls
- pipari
- malta paprika
- augu eļļa
Pagatavošana
- Gaļu noskalo, nosusina, sagriež strēmelēs.
- Sīpolus sagriež pusgredzenos.
- Dziļā pannā uzkarsē augu eļļu, cep gaļu, kamēr parādās zeltaina garoziņa.
- Pievieno sīpolus, visu apcep.
- Pieber miltus, ātri samaisa, pielej ūdeni vai buljonu
- Samazina uguni un sautē gaļu, pannai uzliekot vāku, 40-50 minūtes.
- Pieber sāli, piparus, garšvielas.
- Skābo krējumu samaisa ar sinepēm, pievieno gaļai.
- Visu samaisa, sautē uz lēnas uguns, kamēr gatavs - 30 minūtes.
Patīk recepte? Iesaki draugiem. Paldies!